Cătălin Ivan (ADN): În fața localelor, ori ești precaut, ori ești prost? PNL-ul și Iohannis s-au dat de gol: marele pericol epidemiologic nu există de vreme ce apasă accelerația pentru organizarea alegerilor!   

•  Cătălin Ivan, coordonatorul politic național al ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională, constată că Guvernul Iohannis-PNL se dă de gol prin organizarea accelerată a alegerilor locale în data de 27 septembrie și stabilirea unui calendar foarte strâns. 
„Nu există pericolul epidemiologic numit CoVid-19! Acum pot să-mi asum această declarație cu toată responsabilitatea. Totul este o manipulare din cifre pentru a speria populația. Nu reușesc să găsesc un raționament logic în favoarea acestei isterii artificiale, dar observ cât de tare au început să fie turate motoarele pentru folosul politicienilor de la putere în alegerile locale.

Cert este că, potrivit guvernanților, nu avem de ce să ne mai temem. Este oficial! Nici Guvernul nu se mai teme! Organizarea alegerilor locale în plin presupus val doi de coronavirus este cea mai bună dovadă că totul este o mare înșelătorie.

Alegerile locale mobilizează aproximativ un milion de candidați în absolut toate localitățile din România. Dacă adăugăm doar familiile lor, câțiva prieteni și doi sau trei susținători, vom avea halucinanta cifră de 3, poate chiar 4 milioane de oameni care în decursul a două luni vor interacționa cu absolut toți ceilalți români pentru a-i convinge într-o direcție sau alta.

Dacă există CoVid-19 și se transmite așa de ușor, asistăm la cea mai amplă și eficientă imunizare în masă. Vom vedea cu câte victime.

Concluzia este că avem un Guvern cel puțin iresponsabil, dacă nu mincinos, manipulator și ticălos!“, încheie Cătălin Ivan, coordonatorul politic național al ADN.

Biroul de Presă
ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *