Cătălin Ivan (ADN): O clasă politică total compromisă aruncă țara într-un haos de proporții, cu un rezultat previzibil: sărăcirea fiecărui român. România are nevoie mai mult ca oricând de o alternativă politică reală

Coordonatorul politic al ADN, Cătălin Ivan, acuză actualele partide parlamentare că aruncă România într-o criză politică nejustificată de interesele și bunăstarea românilor, prin căderea Guvernului Orban și aruncarea țării în haos cu urmări financiare și sociale de dragul iluziei alegerilor anticipate. „Astăzi clasa politică parlamentară trimite România într-o spirală a deprecierii economice și a haosului administrativ de dragul prezervării privilegiilor lor politice și a lăsării în afara gardului Parlamentului a unor partide noi, care le-ar putea în următorii patru ani strica marile și micile combinații, ca să nu mai vorbim despre blaturi“.

Cătălin Ivan reamintește faptul că cea mai mare amenințare la adresa siguranței naționale o reprezintă criza permanentă în care este aruncată România de actuala clasă politică reprezentată în Parlament și, prin urmare, cea mai mare amenințare la adresa bunăstării fiecărui român. „De prea multă vreme guvernările, fie ele PNL sau PSD, nu mai vorbesc despre măsurile luate pentru sănătatea cetățenilor, pentru îmbunătățirea sistemului de educație, pentru stimularea economiei și a antreprenoriatului local, pentru obținerea independenței energetice, pentru recalcularea redevențelor pe care ni le datorează companiile străine care ne exploatează resursele naturale! Nimic pentru cetățeni, totul pentru interesele de moment ale probabil cele mai viciate și corupte clase politice din Europa“!

Cătălin Ivan anunță că formațiunea politică din care face parte va face toate eforturile să-i convingă pe români în cadrul următoarelor alegi locale și parlamentare, anticipate sau la termen, că ADN reprezintă cu adevărat alternativa la actuala clasă politică și că votul românilor depinde dacă țara va ieși din spirala negocierilor subterane ale partidelor vechi, interesate doar să își conserve poziția și privilegiile.

„Totul în actualul Parlament înseamnă interese ascunse, agende personale. Pe scurt, o clasă politică total decuplată de la nevoile urgente ale cetățenilor. Azi, între PNL și PSD nu există nici o diferență: aceeași lipsă de viziune, aceeași «combinageală» ieftină și jocuri de budoar acoperite de fumul gros al propagandei gros plătite.

Noi azi trăim într-o țară care nu mai produce nimic în industrie, dar care are o clasă politică specialistă în inducerea de crize artificiale. România este tot mai săracă, iar noi suntem în interiorul granițelor tot mai puțini!

ADN va refuza să intre în orice fel de alianță sau de «combinație» cu actualele partide parlamentare și va merge în fața electoratului ca alternativă reală la cangrena politică de azi“, încheie Cătălin Ivan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *