Cătălin Ivan: Guvernatorul Iohannis îşi asumă toate funcțiile în stat și fuge de orice dezbatere în fața cetățenilor, dovadă că România a fost redusă la statutul de colonie germană!

România asistă la un experiment anticonstituțional prin asumarea funcțiilor de Președinte, Prim-ministru și șef al tuturor ministerelor de către Klaus Iohannis. Candidatul Iohannis face un tur de forță la ministere și în Palatul Victoria pentru a-și promova mesajele electorale, în vreme ce a refuzat orice dezbatere cu contracandidații săi și a ținut ședințe de partid în toată țara cu scopul de a ridica în sondaje PNL-ul. Având în mână absolut toate pârghiile – STS, servicii secrete, Minister de Interne, Minister de Externe –, se pregătește să numere personal și voturile, ca să fie sigur că urnele confirmă scorurile false din sondajele de opinie!

Cătălin Ivan, candidatul ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională – la Președinția României, îl acuză pe candidatul PNL Klaus Iohannis că fuge de dezbaterile electorale și de întâlnirile cu românii, în vreme ce își impune „Guvernul meu“ și dă indicații premierului în funcție și miniștrilor în legătură cu deciziile administrației centrale.

„Iohannis, fără să prezinte un raport de activitate, fără să participe la nici o dezbatere, absent total din campania electorală, urmează, conform unor strategii făcute în culise, să ia un al doilea mandat prin ne-prezentare. Toată construcția din ultimele săptămâni a urmărit acapararea totală a spațiului public prin criza politică declanșată, iar mai apoi prin învestirea Guvernului Iohannis, căci Ludovic Orban atinge aceleași cote de supunere precum Boc față de Băsescu. Iohannis conduce ședințe de Guvern, ministere, dă indicații prețioase în toate domeniile care țin de orice altceva decât de prerogativele sale constituționale. Este și șeful PNL, și șeful Guvernului în același timp, mai rămânându-i doar să se substituie și Parlamentului“, declară Cătălin Ivan.

Candidatul ADN identifică printre motivele dezastrului demografic din România o serie de factori, precum „faptul că pleacă populația activă și tinerii noștri aleg să se mute în străinătate și să nu se mai întoarcă niciodată în țară; că la o mie de nașteri în România avem cel puțin o mie de avorturi. Este catastrofal pentru viitorul nostru ca țară! Astăzi în România nu mai este încurajată deloc căsătoria. Tinerii astăzi nu se mai căsătoresc, nu au nici un sprijin, iar un copil dacă apare este un chin pentru tinerii părinți, în nici un caz o bucurie, pentru că din punct de vedere financiar nu au cum să îl susțină la școală, să îl crească sănătos, să îi ofere absolut tot ce are nevoie!“.

Cătălin Ivan consideră că, în acest moment, Klaus Iohannis s-a transformat din „garantul Constituției“ în „Constituția și statul sunt Eu!“.

„Candidatul Iohannis nu a existat, analiza celor 5 ani de mandat dezastruos nu a existat. Klaus Iohannis nu s-a prezentat la nici una dintre dezbaterile electorale programate de mass-media, nu s-a dus nicăieri să se întâlnească în carne și oase cu românii. S-a lăsat doar adulat și aplaudat în săli bine păzite de către activiștii de partid aleși cu grijă în teritoriu de mai-marii PNL, iar când a putut să-și instaleze Guvernul s-a transfigurat în Mare Cârmaci și vrea să arate că el se pricepe și la Agricultură, și la Justiție, și la Sport. Mai periculos decât toate, având în mână absolut toate pârghiile – STS, servicii secrete, Minister de Interne, Minister de Externe, se pregătește să numere personal și voturile ca să fie sigur că urnele confirmă scorurile false din sondajele de opinie!“, încheie Cătălin Ivan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *