Cătălin Ivan: Primari de teapa lui Florea de la Târgu Mureș arată că la vârful comunităților din România au ajuns uneori cele mai abjecte personaje din cauza corupției din partide!

„Declarațiile primarului din Târgu Mureș arată că acești 30 de ani scurși de la Revoluție au scos la iveală ce e mai rău și mai grobian la nivel de reprezentare politică. Primari de teapa lui Dorin Florea au distrus orașele, au ținut în subdezvoltare localitățile pe care le conduc și au căpătat o aroganță înfiorătoare. Astăzi, când în România ne confruntăm cu o problemă demografică de proporții covârșitoare, ideea de a controla tu, ca reprezentant al statului, cine face copii, cum și câți, reprezintă un atac la adresa statului român, a culturii române și a viitorului acestui popor. Declarațiile nu sunt numai revoltătoare, Florea, prin atitudinea sa a reușit să depășească această limită, pentru a atinge un nivel al abjectului greu de închipuit!“

Cătălin Ivan, coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Națională, consideră că aceste forme de ieșire publică „nu reprezintă altceva decât o manifestare a unui om profund tulburat și care nu poate să ocupe o funcție de demnitate înaltă în acest condiții. De asemenea, Ivan crede că alegerile locale reprezintă arma cea mai la îndemână pentru ca în fruntea comunităților să fie votați oameni morali și buni gospodari.

„Florea se arată ca un individ care nu are nici cea mai mică prețuire față de drepturile omului, față de valorile familiei și față de dezastrul demografic prin care trecem. Dacă am ajuns la acest nivel al aberației, ce urmează? Propunerea de a înființa lagăre pentru vreo categorie care nu ne place? În calitate de reprezentant al ADN, condamn foarte clar declarațiile lui Florea și cer tuturor partidelor politice și, în egală măsură, tuturor cetățenilor să o facă! Acestea nu sunt simple devieri, ci arată un cancer care încă există în România noastră și pe care trebuie să-l extirpăm cât de repede, iar alegerile locale din acest an sunt arma cea mai la îndemână! Suntem obligați să oferim românilor o alternativă, suntem obligați să aducem în fruntea comunităților noastre oameni morali și buni gospodari!“, mai spune liderul ADN.

„În condițiile în care vorbim despre un dezastru demografic în România, pe când românii emigrează pe capete și avem nevoie de politici demografice coerente, care să asigure viitorul acestei națiuni, apare acest individ, care a mai avut probleme cu legea ca urmare a nerespectării drepturilor altor comunități etnice, cu o declarație fără precedent, ce nu poate decât să trezească revolta în orice român. Mai mult, pentru viitorul nostru și al țării, avem datoria de a asigura buna dezvoltare a oricărei familii de români, iar pentru ADN aceasta este o prioritate!“, încheie Cătălin Ivan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *