Cătălin Ivan: Vom spune în această campanie multe lucruri care sunt trecute sub tăcere!

Cătălin Ivan, candidatul ADN la Președinția României, declarație de presă în ziua lansării în cursa electorală (17 septembrie):

„Mi-am asumat o candidatură serioasă, nu ne jucăm cu lucrurile serioase, iar pe tot parcursul campaniei vom spune multe lucruri care altfel sunt trecute sub tăcere! Agenda publică este parazitată de tot felul de teme false, în vreme ce problemele românilor sunt ignorate!

Ca partid, ne-am pus lucrurile în ordine. Am strâns toată vara semnături și acum intrăm oficial în campanie! Suntem asumați, nu păcălim românii, nu venim în fața lor să spunem că ne-am dori să candidăm, dar să nu știm pe ce ne bazăm“.

#PresedintePentruRomania #Ivan24

 

Cătălin Ivan – Președinte pentru români!

Mi-am asumat o candidatură serioasă, nu ne jucăm cu lucrurile serioase, iar pe tot parcursul campaniei vom spune multe lucruri care altfel sunt trecute sub tăcere! Agenda publică este parazitată de tot felul de teme false, în vreme ce problemele românilor sunt ignorate!

Ca partid, ne-am pus lucrurile în ordine. Am strâns toată vara semnături și acum intrăm oficial în campanie! Suntem asumați, nu păcălim românii, nu venim în fața lor să spunem că ne-am dori să candidăm, dar să nu știm pe ce ne bazăm.

#PresedintePentruRomania #Ivan24

Posted by Catalin Ivan on Thursday, September 19, 2019