Obiectivele ADN

Pe termen mediu, ADN are ca obiectiv construirea celei mai moderne și performante formațiuni politice din România care să câștige încrederea cât mai multor români, astfel încât participarea la alegerile din 2024 să fie cu succes maxim, indiferent că vorbim de locale, parlamentare, europene sau prezidențiale.
Aceasta presupune definitivarea structurilor teritoriale, crearea tuturor mecanismelor interne de funcționare, de luare a deciziilor, de evaluare și promovare a membrilor în baza unor criterii obiective, clare și transparente.
De asemenea, în 2021 va fi prezentată platforma digitală pe care va funcționa ADN, platformă care va face uz de cele mai moderne tehnologii și aplicații pentru a asigura membrilor cel mai transparent, predictibil, corect și propice cadru pentru propria implicare și evoluție politică și personală.
Pe termen scurt, anul 2020 este un an electoral cu două runde de alegeri extrem de importante pentru reconfigurarea scenei politice. Ca actor dinamic pe această scenă, ADN urmărește intrarea în toate consiliile județene, în toate consiliile locale ale municipiilor reședință de județ și în cât mai multe consilii locale din țară. De asemenea, va avea candidați la funcțiile de primar în cât mai multe localități din țară, și la toate funcțiile de președinte de consiliu județean. Pentru alegerile parlamentare, obiectivul este depășirea pragului electoral, astfel încât vocea ADN să fie una cât mai puternică încă din acest an.