Cornel Radu-Loghin, una dintre Vocile ADN, a fost medaliat aseară, la Gala „100 pentru Centenar”, organizată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Cornel Radu-Loghin, una dintre Vocile ADN, a fost medaliat aseară, la Gala „100 pentru Centenar”, organizată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru selecția celor 10 români din Belgia, proiectul a fost lansat în luna mai, la Bruxelles, în prezența ministrului pentru românii de pretutindeni, a membrilor misiunii diplomatice a României de la Bruxelles, a reprezentanților mediului asociativ românesc, a mass-media în limba română și a autorităților locale belgiene.

Printre cei 10 români de succes din Belgia, ”adevărate modele de conduită și implicare în păstrarea și promovarea identități românești peste hotare”, Cornel Radu-Loghin a fost selectat de către Ambasada României de la Bruxelles, ca urmare a activității sale în comunitatea de români.

Proiectul a fost replicat în 10 țări care au comunități semnificative de români: Statele Unite ale Americii (Washington), Portugalia (Lisabona), Franța (Paris), Italia (Roma), Spania (Madrid), Grecia (Atena), Germania (Berlin), Marea Britanie (Londra) și Israel (Ierusalim).

Felicitări, Cornel! Suntem mândri de tine! #ADN