Viitorul Romaniei

”Este această președinție o oportunitate ratată pentru România? Categoric, DA. Puteam obține mai mult după cele șase luni? Infinit mai mult. Este de vină doar PSD? NU. Lipsa unui proiect de țară, al unui set minimal de priorități, lipsa de direcție, reprezintă un eșec al întregii clase politice și nu numai” a spus Cătălin Ivan la dezbaterea cu tema “Viitorul României”, în contextul Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Alături de ambasadorul IMO (Organizației Maritime Internaționale), directorul general al CERONAV, Ovidiu Cupșa, de decanul Facultății de Drept din cadrul Universității „Ovidius”, prof. univ. dr. Adrian Stoica, și de sociologul Mirel Palada, în fața unei săli pline, au fost puse în dezbatere teme europene importante pentru România.
Demersul aparține Marii Loje Naționale a României, dezbaterile având loc în toată țara, la care participă sute de oameni interesați de România și de Europa.

”Avem nevoie de cât mai multe astfel de dezbateri. Măcar acum, când această președintie ne-a prins nepregătiți, să înțelegem că rolul nostru în Europa este mult mai important, că trebuie să ne urmărim interesul mult mai pragmatic, că sunt teme importante pentru noi care trebuie puse pe agenda europeană” _ Cătălin Ivan #ADN